Bassa de cal Quims
Granera

Camí del Prat - Barri de Baix
    A l'extrem de ponent del Prat de Bigues, sota el km. 9,5 de la BV-1245

Coberta de vegetació.
    Adriana Geladó Prat

Estructura aïllada de planta rectangular, coberta per l'abundant vegetació que caracteritza la zona. Està bastida en una de les feixes del terreny, just en el marge de la mateixa. Està excavada al subsòl i bastida en pedra desbastada de mida mitjana, disposada en filades regulars i amb pedres petites per falcar-les. L'interior compta amb un revestiment lliscat força degradat. També hi ha una escala de dos graons de pedra per accedir-hi i una petita obertura rectangular a la cantonada sud-est de l'estructura. A l'exterior, adossades al mur de llevant per la part inferior, hi ha dues piques rectangulars superposades.

"Granerí,saps on és?". La Granària, 43, 2017, p. 34. "Granerí,saps on és?". La Granària, 44, 2017, p. 34.