Barraca del Tinet Giralt
Avinyó

Sta. Eugènia de Relat
    600 m al nord de Can Passol

Marc Cucurella Pinilla

Barraca de vinya de planta quadrangular i una superfície aproximada d'uns 6 m2. Està construïda amb carreus regulars de pedra lligats en sec, excepte els carreus que envolten la porta, lligats amb morter. A la paret de llevant hi ha una obertura en forma de porta que hi conté una porta de fusta tancada amb cadenat. El sostre, tal i com es pot apreciar des de fora, és de doble vessant i està fet amb lloses grans que reposen sobre un tramat de bigues de fusta. Modificacions posteriors han fet crear una paret més al nord, per tal de tenir-hi un nou espai de cobert. El sostre que va de la paret del cobert a dalt de la barraca és d'uralita i està tapant el sostre original. La barraca ha estat molt modificada.