Barraca del Macià 2
Avinyó

Morisco
    500 m al sud-est de Sant Sadurní del Pla

Marc Cucurella Pinilla

Barraca de planta circular amb una superfície aproximada de 4 m2, construïda amb carreus irregulars lligats en sec. A la vessant de llevant presenta una obertura molt petita en forma de porta. El sostre està fet amb la superposició de lloses, coronades per una llosa més gran, donant la forma de volta cònica. Sobre de les lloses hi ha poca quantitat de terra aixafada, que funcionaria com a aïllant tèrmic, A la vessant de ponent hi ha una petita obertura com a ventilador. La pedra que actua de llinda és extremadament gran en comparació a la resta.

Es troba enmig d'un ambient marcadament boscós.