Barraca de vinya de Sant Miquel de Baduell
Caldes de Montbui

Turó Gros
    Camí del Pla de l'Aguilar sota el bosc de Can Camp

Laura Bosch Martínez

Barraca de planta rectangular, que mesura 3,45 m x 2,50 m, amb la coberta feta de teula àrab, amb un sol pendent, desguassant cap a la façana principal. L'única obertura que s'observa en aquesta barraca és la porta, que es troba orientada al costat esquerra de la façana de migdia mesurant 1,60 x 0,70 m d'amplada aproximadament. Té marxapeus i llindar de pedra. Tota la barraca ha estat aixecada amb pedra irregular, sense treballar, deixant la part més plana a la vista. Actualment no s'hi pot accedir ja que a l'entrada hi ha bardisses que impedeixen el pas.

Segurament aquesta barraca fou construïda i utilitzada per poder guardar les eines dels pagesos i utilitzada com a aixopluc en cas de mal temps, i per què no, aixoplugar-hi el bestiar que acompanyava al pagès.