Barraca Can Marcel·lino 2
Castellfollit del Boix

Serra de Rubió. Oest de Castellfollit del Boix
    Emplaçament
    Camí de Can Prat, passat Can Paleta el camí del Portell del Grau que porta a Can Marcel·lino. Passat Can Marcel·lino el primer a la dreta
    642

41.65777
    1.63679
    386498
    4612678
    08059 - 200
    08058A003000480000PQ
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Barraca de planta quadrada construïda amb pedra i morter amb la coberta amb una vessant de teula àrab, canyissar i bigues de fusta. S’hi accedeix per un portal amb llinda de fusta orientat al sud. A la façana nord hi ha una espitllera i a l’interior, adossada a la façana de ponent, conserva una menjadora.

PLANS, J. (2009): Arquitectura tradicional rural en pedra seca a la comarca del Bages. Ajuntament de Bellpuig. Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Barcelona.

SOLER, J. (1994): Les barraques de vinya. Les construccions de pedra seca a la comarca del Bages. Editorial quaderns. Manresa.