Barraca al Bosc del Font
Marganell

A 275 metres al Sud del Font

Les filades de pedra seca s'estan desfent.
    M.Lloret - KuanUm

Barraca de vinya de mitjanes dimensions i de planta circular. El material de construcció emprat és la pedra seca, que ha estat encaixada formant un mur de fileres regulars fins a coronar-la amb una filada de lloses planes que es tanquen cap a l'interior formant una volta cònica. Aquesta es troba tapada de lloses i pedres, havent perdut la major part de la terra que la cobria. La porta d'entrada té una llinda monolítica de pedra, mentre els brancals tenen pedres de major tamany, que es troben escairades. Es troba construïda tot aprofitant un marge. L'estructura de la barraca es manté en mal estat, ja que les filades de pedra seca s'estan desfent. Es troba construïda en una zona agrícola-ramadera.