Barraca 59-M36
Òdena

A l'extrem nord a llevant del Clot de Pedreres

Lluís Pedraza i Jordana

Barraca adossada, de pedra seca, de planta exterior rectangular amb porta rectangular de llinda plana. Correspon a la barraca WP 3995 de la Wikipedra.

Per tal d'unificar criteris s'ha utilitzat la mateixa denominació de la fitxa de l' Inventari del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental d'Òdena, Diputació de Barcelona, Servei del Patrimoni Local i Ajuntament d'Òdena. Barcelona, 2013.

ENRICH, F. MIRET, T. VICH, I. (2006). Pedra seca a l'Anoia. Carme. Orpí. La Pobla de Claramunt. La Torre de Claramunt. Col. Claramonte. Ajuntament de la Pobla de Claramunt. pàg. 233.
    RIPOLL MASFERRER, R. (2003): "Les construccions en paret seca a l'Anoia", Actes del Congrés Els paisatges de la Vinya (Manresa, 2003), Centre d'Estudis del Bages. Manresa.
    SOLÉ BONET, J. (1998): " La tècnica de la pedra seca", Dovella, núm. 29, Manresa.