Avencó Innominat
Vallirana

Fondo de la Verdor
    Al sud de la urbanització del Lledoner, tocant al Fondo de l'Averdó o Verdor, prop Avenc Esquirols

Adriana Geladó Prat

Avenc de 4 metres de desnivell amb un recorregut de 7 metres, situat en una zona litològica de calcàries. Es tracta d'un petit engolidor format per un conducte d'uns 4 metres de longitud, en lleuger pendent i excavat artificialment entre els sediments. Segueix un curt ressalt d'uns 2 metres de desnivell. La base del conducte s'estreny entre els sediments fins a fer-se impenetrable.

Les dades han estat extretes de l'espai web Espeleoindex.

És probable que la desobstrucció de la cavitat es realitzés entres els anys 2011-2012, tot i que se'n desconeix l'autoria i els detalls de la mateixa. Els responsables del web Espeleoindex el van batejar amb el nom actual de manera provisional.