Arxiu Parroquial de Sitges

Església Parroquial de Sitges, Pg del Baluard s/n. Sitges, 08870

Legal i física
    Llei 10/2001,de 13 dejuliol, d'arxius i documents
    Bisbat de Barcelona, C/. Del Bisbe nº5, 08002 Barcelona.
    Laia Massansalvador Soler

L'arxiu parroquial de Sitges conserva part dels llibres de baptismes (1634-1900), matrimonis (1642-1900) i defuncions (1509- 1547; 1551-1606; 1626 -1646; 1676-1683; 1696-1705 i 1754- 1900).

DUART MONTOLIU, J. Mª. (1990). "El formulari notarial de l'Arxiu Històric de Sitges" Miscel·lània Penedesenca, 13, Vilafranca del Penedès. ESCUDÉ AIXELÀ, M. Mª. (1986). "Aspectos sanitarios del archivo de la iglesia de San Bartolomé y Santa Tecla de Sitges en el siglo XVIII (1701-1800)" Tesi doctoral, Universitat Autònoma de Barcelona, Barcelona. MARTÍNEZ RODRÍGUEZ, M. A. (1985). "Evolució demogràfica de Sitges" (1674-1810)", Miscel·lània Penedesenca, núm. 7. Vilafranca del Penedès. MONTSERRAT ROBERT, Mª.J. (1985). "Estudi econòmic de Sitges durant el segle XVIIIè: Població, agricultura i evolució urbana", Grup d'Estudis Sitgetans, Sitges. SERRAMALERA COSP, P. (1986). "Sitges 1824. Estudi d'un empadronament." Sitges. SERRAMALERA COSP, P. (1990). "Demografia sanitària sitgetana del segle XVII segons els llibres de l'Arxiu parroquial, 1º part: Baptismes", Miscel·lània Penedesenca, 13, Vilafranca del Penedès. SERRAMALERA COSP, P. (1991). "Estudi demogràfic de la vila de Sitges des del segle XIVè fins al XVIIIè", Miscel·lània Penedesenca, 14, Vilafranca del Penedès. TORRENTS, A. VALLS, M. BAYONA, J. (2001)."Inventari dels Arxius Sagramentals del Penedès (comarques de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf), s. XVII.XIX". Miscel·lània de l'Institut d'Estudis Penedesencs. Centre d'Estudis Demogràfics.