Arxiu Parroquial de Sant Jaume d'Alboquers
Sant Bartomeu del Grau

nucli urbà, centre històric de Vic.

Necessiten la conservació i protecció habitual de tots els documents antics.
    Bisbat de Vic - c/ Santa Maria 1 - 08500 Vic
    Josep Pujades i Cavalleria

L'Arxiu Parroquial de Sant Jaume d'Alboquers es conserva a les dependències de l'Arxiu Episcopal de Vic, depenent del bisbat de Vic. Se'n conserva 1 volum del 1914. Es tracta de documentació classificada com a "vària" corresponent a l'apartat d'administració (GROS, MASNOU, ORDEIG, 1997).

Si s'han conservat altres documents del fons parroquial se'n desconeix la seva existència. D'acord amb l'article 19 "Patrimoni documental" de la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del Patrimoni Cultural Català (DOGC núm. 1807, 11.10.1993) els documents amb més de quaranta anys d'antiguitat formen part del patrimoni documental de Catalunya. El mapa de la fitxa està extret de: http://www.ajvices/planol/vicmap10.htm

GROS, Miquel S.; MASNOU, Josep M.; ORDEIG, Ramon (1997). Arxiu Episcopal de Vic. Secció d'Arxius parroquials, monàstics, corporatius i privats. Catàleg dels fons, actualització a cura de Rafel GINEBRA; primera part: A-O. Biblioteca i Arxiu Episcopals. Vic. www.diba.es/opc/vic