Aqüeducte del rec del Rial
Avinyó

Horta d'Avinyó
    Al capdavall del carrer de l'Hostal d'Horta d'Avinyó

Dolent
    En el moment de fer la fitxa hi havia una fuita d'aigua al pont que rajava amb força potència per entre les pedres, posant en estat crític la supervivència de l'estructura.
    Govern d'Espanya Avda Puerta de Hierro, s.n. 28071 - Madrid
    Marc Cucurella Pinilla

Aqüeducte d'un sol ull en forma de mitja circumferència, que sosté el rec del Rial, fet amb carreus de pedra irregulars i lligats amb morter. L'estructura fa 3,5 m de longitud, uns 40 cm d'amplada i 3,5 m d'alçada. Dalt de la pedra trobem un reforç posterior fet de totxanes per tal de protegir el rec. La volta està feta amb superposició de còdols de pedra.

Hi ha gran vegetació tan a dins del rec com a les parets de l'aqüeducte

Aquest petit aqüeducte portava l'aigua de la Gavarresa a molts dels horts d'Horta d'Avinyó i la seva creació coincideix amb l'apogeu de la vinya a la zona.