Ajuntament de Santa Susanna
Santa Susanna

Al centre del nucli urbà de Santa Susanna.

Lluís Corretgé
    Edifici restaurat l'any 1980.
    Marc Bosch de Doria

Edifici de planta rectangular compost per tres cossos, de planta baixa i primer pis. El cos central té l'accés principal mitjançant una portalada flanquejada per unes columnetes i pilars que sostenen una balconada rectangular. La teulada és a doble vessant amb el carener perpendicular a la façana. Sota la teulada hi ha una finestra de ventilació de les golfes, en forma d'estrella. Els cossos laterals, totalment simètrics són més baixos que el cos central i la teulada, gairebé plana, és tres vessants. A la part posterior de l'edifici, el cos central acaba amb una exedra formada per un conjunt de columnes que sostenen un balcó semicircular i disposa de grans finestrals amb vista al mar.

L'edifici de l'Ajuntament de Santa Susanna és una construcció de la dècada de 1930, atès que és un municipi creat al segle XIX i encara no disposava d'una casa de la vila definitiva. Va ser concebut com a ajuntament a la primera planta i escola a la planta baixa, amb dues línies per a nens i nenes a cada banda de l'edifici.