Plans de la Coma
Rubió

Plans de la Coma. Sud-est de Maçana
    Emplaçament
    BV-1031 direcció Prats de Rei agafar el trencall a la dreta just abans del km 9 i seguir pel camí de Castellfollit del Boix fins al aerogenerador C4.4
    800

41.66501
    1.62974
    385924
    4613491
    08185 - 285
    Enderrocat
    08184A014000240000ZT
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

L’edificació dels Plans de la Coma es troba situat a la zona boscosa que rep al mateix nom. Just davant de l’aerogenerador C4.4. Es tracta d’una construcció de planta quadrangular de planta baixa i pis amb l’accés situat a la façana de llevant. A l’interior es conserva algun tram de mur que dividia la planta baixa en tres estances i l’antic forn de pa. Adossat a la façana de migjorn hi ha un cos de planta quadrada amb l’accés a migjorn. Davant la finca hi ha un cos independent de planta quadrada amb el portal d’accés amb llinda de fusta i a ponent. Es tracta d’una construcció amb la coberta a una vessant amb la pendent descendent cap a llevant. El parament dels murs és de pedra irregular rejuntada amb argamassa.