El Manou
Castellet i la Gornal

Camps d’El Manou . Sud de Sant Marçal
    Emplaçament
    Des de Sant Marçal agafar el camí del Torrent dels Pous i passat Els Pous a la dreta i el següent a la dreta.
    163

41.29674
    1.6007
    382845
    4572643
    08058 - 114
    III aC – V dC
    Desconegut. No s’ha dut a terme cap intervenció arqueològica
    CCAA 18669
    Cultural
    08057A006000970000YU
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Dins el marc de l’Assessoria Ambiental dels Treballs previs de redissenyar del LOGIS Penedès, l’any 2007 es va dur a terme una prospecció arqueològica a l’àrea afectada. En uns camps de vinya situats a poca distància de Cal Manou s’hi van localitzar alguns fragments de ceràmica comuna romana i de tègula.

L’àrea on es van identificar els fragments ceràmics es troba situada a prop del jaciment de Cal Manou i del jaciment de La Feixa del Cintet.