Ca l’Andreuet
Castellet i la Gornal

Ca l’Andreva. Sud de Sant Marçal
    Emplaçament
    Des de Sant Marçal agafar el camí del Torrent del Pous. Passat Els Pous gira a la dreta, pel camí de Cal Colomer
    180

41.29469
    1.59312
    382206
    4572426
    08058 - 115
    VII aC – I aC
    Desconegut. No s'ha dut a terme cap intervenció arqueològica
    CCAA 306
    Cultural
    08057A050000060000YR
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

A les feixes situades entre Ca l’Andreuet i la riera de Marmellar Xavier Virella va localitzar en superfície fragments ceràmics d’època ibèrica. L’any 1999  dins el projecte Estudi del Paisatge Arqueològic Antic a la Cossetània Oriental es van realitzar un seguit de prospeccions arqueològiques no es va localitzar cap fragment ceràmic. L’any 2002 durant la revisió de la Carta Arqueològica tampoc no es va identificar cap material d’interès arqueològic. En la present prospecció no s’ha localitzat material d’interès arqueològic.

Altres noms: Ca l’Andreva

El jaciment localitzat per Xavier Virella.