Cal Ribot
Pallejà

Avinguda Prat de la Riba, 37
    Emplaçament
    A tocar del nucli antic, al costat del parc de la Molinada i gairebé davant per davant del carrer de l'Església i del castell.
    36

41.421064194999
    1.9975675951708
    416232
    4585985
    08157 - 127
    1910-1920
    Rehabilitada a finals del segle passat o principis del XXI.
    6462336DF1866A0001HI
    Ainhoa Pancorbo Picó

Edifici entre mitgeres, de planta rectangular, estreta i allargassada, orientada est-oest, amb la façana principal a ponent, a l'avinguda Prat de la Riba. Esta format per un cos original, de prop d'11 x 4,5 m, al qual n'hi ha un altre d'afegit pel costat de llevant.

L'original disposa de planta baixa i primer pis. A la planta baixa s'obre, centrada, una finestra i, al costat dret, la porta d'accés. Al primer pis, centrat respecte de la finestra, s'obre un porta que dóna a un petit balcó. La façana és pintada de color blau clar i les obertures centrades es troben emmarcades amb una franja en relleu de color gris, coronada amb línies corbes.

L'edifici és coronat amb una balustrada amb decoració vegetal a banda i banda d'un merlet corvart amb motiu central circular amb decoració vegetal calada. Rere la balustrada, la teulada és a doble vessant amb el carener paral·lel a la façana principal.

No s'ha localitzat cap notícia històrica publicada.