Cal senyor Pasqual
Pallejà

Avinguda Prat de la Riba, 78
    Emplaçament
    Al nucli urbà, donant a l'eix principal que el travesassa en sentit longitudinal, a escassos metres de la zona esportiva i d'un aparcament municipal i també de ca n'Olivella.
    33

41.41976917045
    1.9976217589873
    416235
    4585842
    08157 - 126
    1924
    Sembla haver estat objecte de rehabilitació a finals del segle XX o principis del XXI.
    6360101DF1865G0001WX
    Ainhoa Pancorbo Picó

Edifici a quatre vents, de planta rectangular de prop de 14 x 8 m, amb orientació nord-sud i façana principal a l'Avinguda de Prat de la Riba. Dóna també, pel costat nord, al carrer d'Enric Borràs. Les altres dues façanes donen a la parcel·la, enjardinada, de la pròpia casa. Disposa, únicament, de planta baixa amb teulada a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal. Aquesta façana està coronada amb un mur d'alçat curvilini, que és el tret més característic de l'edifici, amb tres respiradors amb decoració de garlanda i motiu decoratiu central de tipus similar.

Presenta cinc obertures en planta baixa: una porta centrada al costat de la qual hi ha dues finestres d'alçat quadrangular i, als extrems, dues finestres més coronades amb arc de mig punt. Les quatre finestres disposen de porticons de persiana de fusta.

No es té constància de cap dada publicada sobre la seva construcció i evolució.