Aquesta és la casa més antiga del lloc i la que dóna nom al raval del Parrot. Aquest cognom és d'origen francès, i podria relacionar-se amb la immigració occitana del segle XVII. Molt possiblement la casa és originària del segle XVII o principis del XVIII. Els anys 1770-1771 a les terres del mas s'hi va originar el raval conegut amb el nom del Parrot. Sembla ser que els grans masos de la zona, cal Miralda i el Brunet, no cedien els seus terrenys per fer-hi nous establiments, de manera que les cases del nou barri es van haver de fer en terres del mas Parrot de la Carretera. Concretament, el propietari del mas era Josep Llobet, que va ser qui va signar les escriptures cedint peces de terreny, normalment d'un quartà, perquè s'hi edifiquessin les cases. Les terres estaven subjectes a la senyoria de la comtessa Maria Isabel Dalmau. La majoria de les cases pagaven un cens anual en espècies als propietaris del mas, menys unes poques que havien adquirit la plena propietat. Les primeres inscripcions en algunes llindes de les cases són d'aquests anys: 1770 (cal Devesà), 1771 (cal Vilomara, cal Valentinet). Ja al segle XX, Josep Llobet, pare de l'actual propietari del Parrot, va redimir tots els censos.
Un altre edificació en terres del mas Parrot és l'antic hostal del Brunet, al peu de la carretera de can Maçana. En un document conservat a la casa el 1833 s'autoritza a Jaume Llobet, aleshores propietari, a tenir-hi hostal i taverna. Llobet declara que ell mateix va fer construir aquest edifici, i la concessió s'aprova amb una entrada de 200 reals i un cens anual de 20 reals.
Un altre establiment en terres del mas Parrot és la casa de ca la Maria, veïna de l'Hostal.
Els actuals propietaris del Parrot de la Carretera encara mantenen el cognom Llobet. Pels volts de 1973 van construir el nou habitatge on actualment resideixen.