Can Vacarisses Rellinars

  Vallès Occidental
  Carrer d'Emili Riera, 6
  314

  Coordenades:

  41.6372
  1.90853
  409095
  4610072
  08179 - 270
  Patrimoni immoble
  Edifici
  Popular
  Contemporani
  XVIII-XX
  1791
  Bo
  Inexistent
  Fàcil
  Residencial
  Privada
  9102502DG0190S0001BA
  Jordi Montlló i Laura Bosch

  Casa de petites dimensions situada al carrer d'Emili Riera, just per sota de Can Massana. La principal particularitat d'aquesta casa és la tina adossada a la façana nord i el rellotge de sol de la façana principal. És una construcció de planta rectangular, que consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a sud-oest. Les obertures de la façana principal estan disposades irregularment, sense cap mena d'alineació. A la planta baixa hi trobem la porta d'accés de llinda plana i a l'esquerra, una petita finestra. A la planta pis, hi ha dues finestres, a la meitat dreta de la façana, i el rellotge de sol, a la meitat esquerra. Damunt la porta d'accés hi ha una data gravada i pintada al damunt que sembla que sigui de 1791.
  Els paraments de la casa estan arrebossat i pintats de blanc a excepció de la planta baixa de la façana principal, que és de pedra vista, irregular i lligada amb morter de calç.
  L'accés a la tina es fa pel pati davant la façana a partir d'unes escales de pedra. La tina és de planta quadrada amb la coberta a una aigua. Els parament són de pedra vista. No s'hi ha pogut accedir.