El Pla d’Ordenació Urbanística de Pineda de Mar va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona en sessió 17/07/01, conformitat text refós 22 de juliol de 1992 (B.O.P. núm. 278/19.11.92).
Casa aixecada a l'antic camí Ral, amb la línia de façana força enretirada i amb la creu de terme gòtica que ha quedat dins el pati de la casa.
De la casa en destaca el portal rodó dovellat i un cos amb galeria al costat de llevant, fent angle recte amb la façana principal de la casa. Aquesta galeria està formada, en planta baixa, per dos arcs de punt rodó a cada façana (migdia i ponent) i, en planta pis, per tres arcs de punt rodó, amb balconera de balustrada, a migdia i tres més a ponent.
Al pati enmig del mur que delimita amb la via pública, es troba la creu de terme de Can Quintana. Es tracta d'una creu gòtica del segle XIV. Està unida al fust mitjançant un nus o llanterna octogonal. A l'anvers, hi ha la imatge del Sant Crist crucificat acompanyat de la Mare de Déu, en el braç esquerra, i de la imatge de Sant Joan Evangelista al costat dret de la mateixa. Al revers hi figura la Mare de Déu amb el Nen acompanyats de dos àngels amb filacteris a cada braç de la creu. La part superior apareix decorada amb motius vegetals. A la macolla, de planta octavada, hi figuren les imatges de diversos sants i màrtirs, dos dels quals sostenen un escut heràldic.
Bibliografia
ESTEVES, Albert (1997). Pineda de Mar. Guia del patrimoni històric i artístic. Molins de Rei: Centre d'Estudis i Divulgació del Patrimoni (CEDIP).