Arxiu Diputació de Barcelona Puig-reig

Berguedà
C/ Mejia Lequerica, 1, recinte de La Maternitat, 08028 Barcelona
C/ Mejia Lequerica, 1, 08028-Barcelona
08028 Barcelona

Coordenades:

41.97403
1.87897
407121
4647501
08175-49
Patrimoni documental
Fons documental
Contemporani
XIX-XX
Bo
Legal i física
Restringit
Científic
Pública
Diputació de Barcelona
Rosa Serra Rotés i Jordi Piñero

L'Arxiu Històric de la Diputació de Barcelona, conserva el patrimoni documental de la institució des de la seva creació l'any 1812, i altres fons vinculats a les seves activitats. Imatges de la Diputació de Barcelona i totes les seves institucions i de la Generalitat Republicana. Actes polítics, culturals, esportius, etc. a Barcelona i província. Geografia de Catalunya. Vida cotidiana. Autors: Merletti, Domínguez, Pérez de Rozas, Català-Roca, Brangulí, X. Miserachs i molts d'altres.

L'Arxiu està ubicat en un edifici rehabilitat per l'arquitecte Norman Cinnamond, en el Recinte de la Maternitat. Està obert al públic per a la consulta dels documents i expedients que custòdia i al treball en el camp de l'estudi i de la investigació, en el seu edifici històric al Recinte de la Maternitat.

L'Arxiu Històric de la Diputació de Barcelona, conserva el patrimoni documental de la institució des de la seva creació l'any 1812, i altres fons vinculats a les seves activitats. Està obert al públic per a la consulta dels documents i expedients que custòdia i al treball en el camp de l'estudi i de la investigació, en el seu edifici històric al Recinte de la Maternitat.