Volta de Cal Palet
Martorell

C. Francesc Santacana, 12

Estructural
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

La volta és un pas que existeix a la finca del carrer Francesc Santacana 12, que comunica el carrer Lloselles amb la plaça de l'Església. És una volta catalana, d'arc rebaixat amb ceràmica rectangular col·locada de pla.

Es tracta d'un pas, sota l'edifici del carrer Santacana número 12, que des del carrer Lloselles dona pas a la plaça de l'església. Es conegut per la volta del Palet ja que molt a prop es troba la casa natal del Tenor Josep Palet, nascut l'any 1876 al número 18 del carrer Santacana.