Villa Rosa
Olesa de Montserrat

Carrer Calvari, núm. 41

Jordi Piñero Subirana

Casa unifamiliar d'estil classicista que ocupa una cantonada entre els carrers Anselm Clavé i Calvari. És de planta baixa, amb un cos de planta quadrada, cobert a quatre vessants. Té un petit jardí davanter i unes depedències a la part posterior. L'edifici destaca en el context urbà pel seu estil senzill però elegant, amb les façanes arrebossades i pintades d'un color vermellós, en contrast amb el blanc de les motllures de les obertures. Té una cornisa prominent i són interessants, també, els reixats d'algunes finestres i la porta principal, així com les persianes enrotllables de la façana principal, de l'època inicial de la casa.

La carretera de Viladecavalls-La Puda (l'actual carrer Anselm Clavé) es construí a la dècada de 1880 i constituí el primer eixample de la vila. Segons el cadastre aquesta edificació és de l'any 1890.