Villa Isabel i Villa Juana
Sant Feliu de Codines

C. Agustí Santacruz, 79 i 81

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Conjunt de dues cases adossades pel pati d’accés. Són de planta quadrada, amb planta baixa i semisoterrani per salvar el desnivell del terreny a la banda del pati posterior. L’accés principal comú a les dues cases es fa per una porta emmarcada al tancament del mur del pati cap al carrer. Tot i que semblarien dues cases iguals, mostren notables diferències tant a la façana com a la coberta.

La casa de l'esquerra té una coberta a tres aigües de teula àrab. La seva façana al carrer està formada per tres finestres rectangulars verticals amb reixa de ferro. La façana d'accés només té la porta emmarcada. El tractament exterior és arrebossat i pintat de color blanc.

La casa de la dreta té una coberta a quatre aigües amb teula francesa rematada a la punta superior amb un element escultòric, i amb els careners de teula rodona esmaltada en blau. La façana al carrer està formada per tres finestres emmarcades i reixa de ferro. La façana d'accés la configuren una porta i una finestra també emmarcades. Remata en una cornisa amb un coronament en forma de faldó opac. Tota la casa està arrebossada i pintada de color verd i crema.

El 1863 es va construir la nova carretera de Caldes a Moià. El primer tram de Sant Feliu, des de l’entrada del poble fins a can Moliner es va fer passar per la dreta del camí reial. Aquesta nova via proporcionava unes bones vistes sobre el Vallès, dels Cingles de Bertí i del Montseny. Així, s’hi van començar a construir cases d’estiueig, de les quals aquestes dues van ser de primeres que hi van aparèixer.