Turó de Can Garriga
Bigues i Riells del Fai

Ibèric
    La densa vegetació del turó impossibilita el seu accés i observació.
    Número inventari Generalitat i altres inventaris
    Jordi Montlló Bolart / Josep Cruells Castellet

Segons unes notes de finals dels anys 40, Josep Estrada i Garriga localitzà les restes d'hàbitats ibèrics en el Turó de Can Garriga. Aquesta catalogació del jaciment, segons els autors de la CC.AA. Respondria a dos factors:
    1. La troballa de ceràmica ibèrica en superfície (comuna, àmfora, a mà, ...).
    2. Restes de parets seques, probablement de vinya. Però en alguns poblats ibèrics hem pogut comprovar com algunes parets de vinya aprofiten o es fonamenten damunt de parets ibèriques.

Documentat per J. Estrada.

GILI, S.; TENAS, M. i VILA, L. (1992). Carta Arqueològica Bigues i Riells. Inventari i Documentació del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Inèdit.
    BARBERA, José. Notas arqueológicas inéditas de Riells del Fay.
    ESTRADA, José i VILLARONGA, Leandro (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)". I.P.A. Monografías XXVIII, Barcelona.
    ESTRADA GARRIGA, José (1969). "Vias y poblamiento romanos en el territorio del Área Metropolitana de Barcelona". Comisión de Urbanismo, 65. Barcelona.