Tres Tombs
Arenys de Munt

Casc antic

Jordi Montlló Bolart

Pels voltants de Sant Antoni Abat (17 de gener) es celebra la festa dels Tres Tombs i també una Fira de productes del camp i artesans. La celebració comença a partir de les 9 amb la inauguració de la fira. A partir de dos quarts d'11, es fa la concentració de cavalls a l'Eixample per després iniciar els tres tombs que baixen per la riera, després passen per la Plaça de l'Església, pel carrer Borrell, Josep Maria Soler i acaben el recorregut al carrer de les Flors. Després dels tres tombs, hi ha una beneïda de cavalls i animals i un refrigeri popular per a tothom.
    Un altre dels elements de la festa és la fira de Sant Antoni que es fa a la Plaça de l'Església. Hi haurà parades d'artesans amb productes d'alimentació i artesania, i també una demostració d'oficis com el ferrer, el bufador de vidre, el cisteller i molts d'altres. L'Agrupació de Bonsais de Caldes també han organitzat la IX Mostra de Bonsais. En aquesta fira tampoc hi faltarà el tortell típic de Sant Antoni.

L'any 2006 s'ha celebrat la 26ª fira.

CASSADEMUNT i ROSSELL, Joan (1991). La festa de Sant Antoni Abat. A Arennios, núm. 13, març de 1991. Col·lectiu pel Museu-Arxiu d'Arenys de Munt. Arenys de Munt, pàg. 22.