Sindicat agrícola
Arenys de Munt

Rial Pasqual amb Mn. Cinto Verdaguer

Ajuntament d'Arenys de Munt (Rbla. Francesc Macià, 59).
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta rectangular en una cantonada entre el Rial Pasqual i el carrer Jacint Verdaguer, consta de planta baixa, pis i golfes. Coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana principal, que és més estreta que les laterals. Coronament de la façana amb ondulacions. Porta d'entrada de garatge a la planta baixa i obertures laterals a gran alçada. En el primer pis, cinc obertures amb arcades. A la façana s'hi llegeix "Hermandad Sindical del Campo".

Antic sindicat agrícola creat l'any 1923, adherit a la Unió de Rabassaires. Actualment l'edifici és de titularitat municipal qualificat com equipaments.

FONTBONA MISSÉ, Núria; coord. (2002). Arenys de Munt: una història, un paisatge. Ajuntament d'Arenys de Munt.