Torrent de can Blanco
Montornès del Vallès

08170 - Montornès del Vallès
    Des del vessant nord del turó del Telègraf al riu Mogent

Agència Catalana de l'Aigua, C/ Provença, 204-208 08036 Barcelona
    KuanUm - Juana María Huélamo Gabaldón. / Ajuntament de Montornès del Vallès

Curs d'aigua estacional que baixa de la serralada Litoral i desguassa al riu Mogent, poc abans d'unir-se al riu Congost per formar el Besòs. Part del recorregut transcorre entre les edificacions de Casablanca. És un torrent curt i discret que ha agafat el nom de la casa d'estiueig que es va construir a la zona cap als anys 40 del segle XX: la casa de la família Blanco i Bruguers, anomenada també Casablanca. Molt a prop d'aquest torrent, entre 1936 i 1939, es va habilitar un cementiri civil que es va clausurar l'any 1941.