Torre Sant Jordi
Sant Feliu de Codines

Av. Catalunya, 43 / Pl. Sant Antoni, 43

Noucentisme
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa de planta baixa i pis amb accés des d'un portal a una cota inferior que dona pas al jardí anterior, tot i que també té accés per la façana posterior de la plaça Sant Antoni. Té coberta inclinada a dues aigües amb carener paral·lel a façana.

La façana principal del jardí és simètrica, disposada en tres eixos verticals, amb un balcó corregut en la primera planta amb barana de ferro. El més destacat en aquesta façana és el frontó central superior a nivell de coberta que conté un mosaic ceràmic amb una imatge de Sant Jordi. Les finestres i balconeres estan emmarcades i es decoren amb motius florals.

La façana a la plaça Sant Antoni té les finestres sense emmarcar i el faldó de coberta opac. El tancament cap a l'avinguda de Catalunya és un mur amb aplacat de pedra fins a l’alçada del jardí, amb balustrada superior i dos pinacles amb motius florals sobre els pilars que emmarquen la porta d’accés de ferro.