Torre Anita o can Guitart
Sant Julià de Vilatorta

Avda. Puig i Cunyer, 9.

Josep Danés, arquitecte.
    Virgínia Cepero González

Edifici format per dos cossos units de planta quadrada. El cos principal, consta de planta baixa i una planta pis. La teulada és a quatre vessants, amb teula àrab, i el ràfec amb doble motllurat.
    L'accés es produeix mitjançant una portalada amb arc de mig punt, amb porta de ferro fotjat i vidre.
    Al lateral s'hi adossa, a mode de torre, un cos de planta quadrada, que consta de planta baixa i tres pisos, amb la coberta a quatre vessants, amb teula àrab.
    Al costat de l'edifici principal, hi ha petita edificació de planta rectangular, amb la coberta a quatre vessants, amb teula àrab.
    Les façanes són de totxo lligat amb ciment, arrebossades i pintades de color blanc. En destaquen les finestres d'arc de mig punt, emmarcades amb pedra, i els forjats.
    També són remarcables les llindes de totes les obertures.

- H. M. TALLER D'ARQUITECTURA I CONSTRUCCIÓ S. L (2010). Catàleg de béns d'interès històric arquitectònic i paisatgístic. POUM. Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Sant Julià de Vilatorta.