Tina de ca l'Almusara
Sant Salvador de Guardiola

Carrer Marcet, s/n (nucli urbà de Guardiola)

Jordi Piñero Subirana

Cobert situat al nucli urbà de Guardiola que conserva una tina al seu interior. Pertanyia a la casa que es troba a la seva dreta, ca l'Almusara, la qual ha estat totalment reconstruïda. Consta de dos petits cossos adossats fets amb murs de maçoneria i amb coberta a una vessant. A la façana davantera, alineada amb el carrer, cadascun dels cossos té una porta, i la de l'esquerra una altra obertura al seu damunt. Per aquesta banda és per on s'entrava el raïm per abocar-lo a la tina. La boixa de la tina desembocava a la part posterior, més baixa ja que la construcció es troba en un terreny amb pendent. La façana posterior té una altra porta, amb llinda de fusta, així com diverses finestres. Actualment la construcció forma part d'una zona enjardinada amb piscina.