Teuleria i barraca de Regordosa
Castellfollit del Boix

Camps del camí del Portell del Grau. Oest de Castellfollit del Boix
    Emplaçament
    Camí de Can Prat. Passat Can Paleta la bifurcació a l’esquerra. Al camp de conreu on finalitza el camí
    654

41.66331
    1.65452
    387984
    4613269
    08059 - 242
    1934
    08058A003000380000PU
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Barraca situada al centre del camp de conreu. Correspon a una edificació de planta rectangular amb la coberta de teula àrab a una vessant amb pendent nord-sud. Està construïda amb pedra i rejuntada amb morter de calç. S’accedeix per un portal amb llinda de fusta amb la inscripció AÑO 1934 gravat damunt d’un arrebossat de morter situat a l’esquerre del portal; possiblement corresponent a l’any de construcció. A l’interior la barraca protegeix part d’una antiga teuleria. De la teuleria es conserva tota la cambra de foc i part del mur de pedra del revestiment exterior de la façana sud. La cambra de foc de la teuleria és una construcció excavada a l’argila natural amb la boca d’accés en arc i amb la graella plana. A la part central s’hi conserva un pilar de maons.