Teuleria Cal Torra
Castellfollit del Boix

Cal Torra. Nord de Castellfollit del Boix
    Des de Castellfollit del Boix agafar el camí de Fontanelles

Cobert de vegetació
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

La teuleria de Cal Torra es troba situada a l’era de la casa. Es tracta d'una construcció de planta quadrangular excavada en el subsòl i recoberta i construïda amb pedra lligada amb fang. La façana on s’obra la boca d’accés de la cambra de foc es troba orientada a migjorn. Actualment és visible part de l’accés exterior, revestit amb un mur de pedra lligada amb fang amb una boca  d'accés realitzades en arc rebaixat amb les pedres col·locades a mode de plec de llibre amb un pilar central. A banda i banda de l’accés hi ha dos grans contraforts construïts amb pedra irregular.

Antigament els grans masos comptaven amb teuleria pròpia situada a poca distància per ampliar o arranjar les edificacions existents.

Segons informació dels actuals propietaris, la teuleria va funcionar fins l'any 1932