Taula Inestable
Palafolls

EMBT Architects - Salvador Matas
    Ajuntament de Palafolls
    Àlvar Sáez Puig

Taula Inestable realitzada en fusta.

Taula de gran mesura, de diversos mòduls o peces en fusta que pot dissenyar diferents formes. Alguns dels mòduls es poden alçar en vertical, en angle, etc. També hi ha mòduls que poden caure en vertical. És una taula adaptable a la lectura, reunions (pel gran format), etc.

És rellevant la part de les frontisses i com estan col·locades per "dibuixar" diferents formes geomètriques.

En la paret trobem un plànol, fet en fusta i metall, de les diferents formes que pot adoptar.

- Ajuntament de Palafolls (2011). Palafolls: Mobles, objectes i altres foteses. Palafolls. Edicions del Roig.

- BOTA, Félix (2021). "Entrevista a Salvador Matas Rabasseda sobre la construcció de la InesTable d'Enric Miralles", a Vilelles, n2. Recerca i difusió del Patrimoni de Palafolls. Ajuntament de Palafolls. p. 68-73.