Tallers Vallcorba
Sant Feliu de Codines

C. Roure Gros, 30

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Antiga fàbrica dedicada a l'elaboració de pots de llet. Està formada de planta baixa al carrer del Roure Gros, i planta baixa i dos pisos des de l’avinguda Generalitat per tal de resoldre el desnivell del terreny. Té una coberta a dues aigües de teula ceràmica amb carener paral·lel a la façana a carrer.

La façana principal horitzontal i allargassada és molt senzilla, configurada per un sòcol de pedra, pilastres de maó ceràmic vist i una cornisa de remat, amb grans finestrals. El sòcol té continuïtat per la façana de la planta soterrani. L'estructura es repeteix a la banda de la planta soterrani de l'avinguda Generalitat. A la banda Sud-est hi ha un cos annex de la mateixa alçada.

La informació històrica ha estat facilitada pel Sr. Francesc Garriga.

Al 1871, en Jaume Vallcorba Lluch es va casar amb Anna Damaison i va començar un petit taller de caldereria tradicional de coure, zinc i llauna a can Segarra. El taller va anar canviat d'ubicació fins que es va comprar l’hort de can Roget, a l’altre costat del carrer del Roure Gros, on el 1959 hi construïren les noves naus de l’empresa que va perdurar fins al 2003.