Sound hull
Santa Perpètua de Mogoda

Erika Inger
    Bé catalogat, Ajuntament SPM
    Ajuntament Santa Perpètua de Mogoda
    Goretti Vila i Fàbregas

Sound hull és una escultura que es troba dins els jardins de la casa Windish, en el barri de la Florida. Aquests es troben situats entre l'avinguda Nou i Set. Aquesta escultura vol expressar les següents idees de l'autora:
    Aquests tubs musicals són metàfores de diferents significats, de diferents cultures i de diferents llenguatges. Cada objecte escultòric té diferents sons, com un reflex de la diversitat del món. En aquesta escultura la participació activa dels espectadors esdevé necessària per a completar-la. Colpejant amb les mans, l'escultura s'omple de so, de ritme i de sentit. La melodia que es crea i se sent esdevé comunicació, diàleg i interrelació. El diàleg, la música, però també la participació dels individus poden conformar una realitat que s'adapta a la nostra voluntat. Podem acabar fent una cançó dels nostres somnis insatisfets.
    Mides: base 190 x 195 x 260 cm, alçada 336 cm
    Material: planxa i perfilaria de ferro (acer 111), acer inoxidable.

Només es veu des del carrer, el recinte actualment està tancat per obres de reforma.

Centre cívic La Florida. VI Concurs d'Escultures a l'Aire Lliure, juliol de 2001.

Postals. Santa Perpètua de Mogoda. Parc escultòric. Un passeig per conèixer les escultures del municipi. Edita: Servei de Cultura - Patronat Granja Soldevila - Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, 2003.