Sot de Sant Celoni (Can Granada)
Bigues i Riells del Fai

Al S. De la masia de Can Granada, a 50 m.

No visible, urbanitzat.
    Jordi Montlló Bolart / Josep Cruells Castellet

Troballes superficials de ceràmica feta a mà i ibèrica a torn, tegulae i fragments de molins barquiformes. No s'ha localitzat cap estructura. Materials documentats per J. Estrada. Actualment la zona forma part de la urbanització de La Granada, molt a prop del jaciment d'època romana.
    En tot cas en aquest indret es troba un forn de vidre (veure fitxa 362), també relacionat amb la masia de Can Granada, i que podrien tenir relació amb els materials citats en aquesta fitxa.

A la Carta Arqueològica el nom que figura és el de Can Granada, però aquest nom està repetit.
    A la CC.AA es classifica com a jaciment desconegut.

Documentat per J. Estrada i Garriga.

ESTRADA, José i VILLARONGA, Leandro (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)". IPA. Monografías XXVIII, Barcelona.
    GILI, S.; TENAS, M. i VILA, L. (1992). Carta Arqueològica Bigues i Riells. Inventari i Documentació del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Inèdit.