Sindicat Agrícola de Moja
Olèrdola

Cèsar Martinell
    Catàleg de Béns protegits. POUM DOGC 29/01/2008
    Celler Cooperatiu de Moja. Carrer del Sindicat, s/n 08734 Moja
    Tríade scp
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici de tipus industrial, compost de dues naus, una longitudinal i l'altra transversal, separades per atris de totxo. La façana presenta un portal d'arc escarser amb una cornisa en gradació a sobre, damunt de la qual hi ha un gran plafó ceràmic on s'hi llegeix "Sindicat Agrícola de Moja". La part superior està definida per set obertures verticals en gradació, sobre les quals hi ha un altre plafó ceràmic on hi consta l'any "1921". La façana del cos transversal té la mateixa composició que el longitudinal. A l'interior, la coberta està sostinguda per encavallades de fusta. Al soterrani destaquen els arcs parabòlics. El tractament exterior dels murs és arrebossa, amb un sòcol de pedra.

ROSSELLÓ RAVENTÓS, Joan (1986). Inventari de patrimoni arquitectònic de Catalunya. L'Alt Penedès. Generalitat de Catalunya. Barcelona.