Serra Nova
Sant Cugat Sesgarrigues

C/ Torre del Gall, 6

BCIL segons POUM 28/12/2006
    OPC (Pedro Barbado Mariscal)

Conjunt d'edificis que engloba una casa principal i un magatzem. El primer edifici és de planta rectangular, tres plantes i teulada de doble vessant que dona aigües als laterals. A la façana principal, presenta a la planta baixa una porta d'arc carpanell al costat interior i dues finestres de tancat de fusta i enmarcadees per una motllura de pedra; a la planta primera hi ha una balconada de ferro que ocupa de costat a costat i a la que s'accedeix per tres portes enmarcades per dintell de pedra; a la tercera planta hi ha 4 finestres simètriques d'arc carpanell en pedra. També presenta cantoneres de pedra. Al costat ... I a la part posterior hi ha dues terrasses amb barana de ferro forjat. El magatzem de planta rectangular té una porta de fusta en un marc amb forma d'arc i a sobre hi ha un petit esgrafiat d'un cercle amb la data 1927 i dues lletres una per sobre de la xifra, B, i una altra per sota, F. El conjunt està rodejat per una tanca d'obra arrebossada rematada per unes fileres esglaonades de maó. La porta de ferro forjat està entre uns pilars de pedra.