Serra Granada
Santa Eulàlia de Ronçana

Camí de la Serra Granada

-III / V
    Podria haver quedat destruït o malmès per les intervencions que s'han fet en aquest indret.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem S.L.

Al camí de la Serra Granada, prop de la seva confluència amb el camí de Can Tabaquet, s'hi va localitzar material en superfície datable del període romà. Es tracta de fragments rodats de tègula i ceràmica comuna romana, trobats a ambdós costats del camí. Durant la revisió de la Carta Arqueològica de l'any 1992 no es va constatar la presència de material en superfície.

ESTRADA, J.; VILLARONGA, L. (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)", Ampúrias. Barcelona: Institut de Prehistòria i Arqueologia de la Diputació de Barcelona.
    Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.