Serra de Can Sabau
Santa Perpètua de Mogoda

Desconegut, en part construït.
    Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic
    Varis propietaris
    Goretti Vila i Fàbregas

El jaciment de la Serra de Can Sabau es troba al llarg de la Serra del mateix nom que va resseguint el camí del Padró, a banda i banda de la carretera B-140, de Sabadell a Mollet . Aquesta zona actualment es troba delimitada i protegida com a àrea d'expectativa arqueològica en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Santa Perpètua de Mogoda. En la memòria històrica consta que es van recuperar restes d'una família o tribu de Neandertal a la serra de Can Sabau i a l'antiga finca de Can Vinyals (actualment polígon industrial) i també a la part plana de Can Garcia.

Les coordenades corresponen aproximadament al centre del sector situat al sud de la Crta. B-140, donat que aquesta zona està majoritàriament formada per camps de conreu amb potencial a tenir en compte. Ja s'ha comentat que el sector nord està totalment construït i per tant no té interès encara que es trobi dins d'una àrea d'expectativa arqueològica.
    Cronologia: Paleolític Mitjà (250.000-28.000aC).

Les restes es troben al Museu Municipal de Santa Perpètua de Mogoda.