Sense títol. André Fauteux
Sant Pere de Vilamajor

A tocar de la Plaça de la Palmera, al davant de la façana principal de La Rectoria.

André Fauteux
    Va ser robat un d'els elements que formaven l'escultura.
    Fundació Centre d'Art La Rectoria
    Virgínia Cepero González

Escultura realitzada per l'artista André Fauteux, l'any 1989. Originàriament estava formada per dos cercles de ferro però, malauradament, fa pocs anys, va ser robat un d'ells. El cercle que es conserva fa 1,8 m de diàmetre.

André Fauteux (Dunnville, Ontario, Canadà, 1946):
    Artista multidisciplinari canadenc, reconegut per la seva escultura abstracta d'acer soldat, referida a l'abstracció geomètrica. Va estudiar art a l'Escola Tècnica central a Toronto (Ontario).
    Fauteux va treballar amb Anthony Caro (Universitat de York, 1974-1975). Va exposar la seva obra a la Castelli Galeria de Sabre (Yorkville, Canadà), i a la William Edward O'Reilly Galeria (Nova York, EUA).
    L'any 1987 va ser un dels cinc artistes que van rebre el premi Greenburger J. Francis Foundation, al Museu Guggenheim. Aquest mateix any, va participar al Triangle Artist's Workshop de Barcelona, a la Casa de la Caritat, on va realitzar una gran escultura circular, un monument de l'holocaust, que es troba al Parc de la Ciutadella.
    Fauteux va residir entre els anys 1989 i 1990, al Centre d'Art de La Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, on va realitzar diverses escultures.