Sender de Gran Recorregut GR-177
Castellterçol

Entra des de Granera per Sant Llogari de Castellet i surt cap a Castellcir pel Collet dels Termes.
    Entra per Sant Llogari de Castellet i surt pel Collet dels Termes.

Virgínia Cepero González

El GR-177, la Ruta circular del Moianès, és un sender de gran recorregut, de 109,68 km. Transcorre pel terme de Castellterçol en les etapes 3 i 4.
    El GR-177 entra, des de Granera, per Sant Llogari de Castellet en direcció a la riera de la Sala, segueix per Vilanova i pel Collet de Sant Fruitós fins al nucli urbà. Continua cap a Sant Julià d'Úixols, el collet de Matafaluga i l'Era de les Cases, i surt del municipi pel Collet dels Termes, en direcció a Castellcir.
    Té la variant GR-177.3 que, un cop al nucli urbà, es devia per la carretera C-59 cap al polígon industrial el Vapor, segueix pel pont del Molí Nou, la riera de Fontscalents i surt en direcció a Esplugues (Castellcir).

FEDERACIÓ D'ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA: http://senders.feec.cat/gr-177