Resclosa del molí de l'Adrobau
Montseny

Riera del Molí
    S'hi accedeix pel camí que passa darrera del molí

Té fugues i ja no compleix la seva funció.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

La resclosa del molí de l'Adrobau està situada a la riera del molí, aigües amunt del mateix. És una estructura perpendicular al curs de l'aigua que permetia desviar l'aigua fins a la bassa del molí a través d'un rec, actualment pràcticament desaparegut. La resclosa està revestida amb formigó, amb un mur de pedra en el costat de llevant. El rec i el mur de formigó que hi ha al costat s'han fet en els darrers anys per canalitzar l'aigua. La  bassa del molí va ser eliminada en obrir el camí que passa darrera la casa, i només en queda el pou.

El molí es troba en terme municipal del Brull.

Va ser construïda per proveir d'aigua el molí fariner de l'Adrobau, que es trobava dins la propietat del Vilar de la Castanya.

Inventari del patrimoni etnològic del Montseny (IPEC). Generalitat de Catalunya. 1995-1999.

CATEURA, X. (2021) . "Monografies del Montseny: Història d'un capellà amagat a la Castanya durant la Guerra Civil". Viladrau: Amics del Montseny.