Resclosa del Compòsit
Tavèrnoles

Torrent de Tavèrnoles
    A la riera de Tavèrnoles, a poca distància a migdia del Compòsit.

Dolent
    Es troba en mal estat per l'impacte que provoca el pas habitual de motocicletes de muntanya per la resclosa, que ha ocasionat el despreniment de diverses pedres.
    Estructural
    08275A004000010000OM
    Virgínia Cepero González

La resclosa, situada a la riera de Tavèrnoles, desvia el curs d'aigua del torrent per tal d'elevar-ne el nivell i derivar-la cap a una conducció d'aigua. Es troba a poca distància a migdia del Compòsit.
    La paret de la resclosa, transversal al curs de l'aigua, està feta de pedres sense relligar. Les seves mides aproximades són 6 m de llargada, 1 m d'amplada i 2 m d'alçada.
    Es troba en mal estat per l'impacte que provoca el pas habitual de motocicletes de muntanya per la resclosa, que ha ocasionat el despreniment de diverses pedres a la seva part central.

S'ha denominat resclosa del Compòsit per la seva proximitat a la masia.