Rellotge de Sol del c. Sant Domènec 32
Begues

c. Sant Domènec, 32

Aquest rellotge ha estat repintat, segurament seguint el model anterior.
    Josep Anton Pérez

Rellotge de sol de forma circular, pintat sobre un rebaix practicat en l'arrebossat de la façana principal. Està representat en un marc quadrat guarnit amb un motiu geomètric senzill a les cantonades. El marc de la figura quadrada és de color granat. Una superfície circular pintada en blanc conté una circumferència concèntrica interior (pintada en verd). Entre ambdós cercles es situen els números (de color negre). La numeració és aràbiga, i es llegeix, d'esquerra a dreta: "6-7-8-9-10-11-12-1-2-3". En la part superior i central del rellotge hi ha una representació semicircular del sol, d'on es dibuixen línies rectes de color negre disposades radialment fins arribar als números. El gnòmon surt de la part superior d'aquell punt.

Pàgina web de la Societat Catalana de Gnomònica. http://www.gnomonica.cat.