Rellotge de sol de la casa del carrer Cavall Bernat, 4
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Cavall Bernat, 4
    Barri de Santa Eulàlia

deteriorat pels agents meteorològics
    Jordi Montlló Bolart

Rellotge de sol circular, ubicat al capcer de la façana principal de la casa, orientada a migdia. La balustrada va ser reforçada per a preparar el suport de rajol arrebossat amb guix on dibuixar-hi el rellotge. Només es conserva el relleu del marc on normalment se situen les hores. Per les restes observades sembla que el rellotge marcava les hores de les 6 del matí a les 6 de la tarda, en xifres àrabs. A l'interior de la circumferència hi ha restes de pintura blanca i la línia de les 12, hora de l'Àngelus,. El gnòmon, de vareta, neix de la part superior. Al dessota de l'esfera solar, hi ha un esgrafiat amb la data de construcció de la casa: 1880 i ambdós costats probablement les inicials del propietari: "M" i "C".

Aquest rellotge no costa en l'inventari del web de Gnomònica de Catalunya.