Rellotge de sol de la casa Albages
Cabrera de Mar

Camí de la Font Picant, 10

Marc Guàrdia i Llorens

Curiós rellotge de sol, que no deu haver estat mai en ús degut a l'absència de gnòmon ni forat per emplaçar-lo. Destaca essencialment pel seu valor decoratiu, dut a terme per un plafó enrajolat. El conjunt de 100 rajoles polícromes formen un quadrat de 10x10 rajoles. El motiu central és un sol que irradia raigs, a l'extrem dels quals hi trobem les marques horàries, de 5 a 7, en xifres aràbigues. A la part superior presenta el lema: "L'hora passa / les obres resten". Tot el conjunt està emmarcat per rajoles amb diferents motius que es repeteixen (ocells, flors, sol, lluna)

Forma part de l'Inventari de Rellotges de Sol de la Societat Catalana de Gnomònica, amb el número d'inventari 4701.