Rellotge de sol de can Miquel i la Lídia 2
Folgueroles

Carrer Mistral, 15
    A la banda de migdia del nucli urbà, a la façana orientada al carrer de Josep Antoni Bru de Sala

XXI
    Josep Maria Val Soriano
    Adriana Geladó Prat

Rellotge de sol situat a la façana de ponent de l’edifici, a l’altell superior. Combina les rajoles de ceràmica vidrada pel que fa a la numeració, el lema i els elements decoratius, amb la pintura de color groc que conforma les marques horàries. És del tipus vertical declinant, amb una orientació sud-oest, el gnómon de vareta de 5mm de diàmetre i 60 cm de longitud i la numeració aràbiga. Les marques horàries indiquen les hores en cicles de 8 hores, de les 11 del matí a les 6 de la tarda, i amb la línia de les 12 en vertical. Està decorat amb un sol i una mitja lluna, i un plafó amb el lema: "EL TEMPS ANIRÀ PASSANT PERÒ ELS BONS AMICS PER SEMPRE PERDURARAN". El rellotge funciona a la perfecció.

Les rajoles corresponents a la numeració són de ceràmica de Breda, els elements decoratius (el sol i la lluna) són de ceràmica de La Bisbal i el text del lema és de la sra. Lídia Noguer Baucells.

Aquest rellotge fou instal·lat el mes de maig de l'any 2004. Fou un regal del seu creador, Josep Maria Val, als propietaris de la casa, bons amics seus.

VAL SORIANO, Josep M. (2008). “Jugant amb el sol – Segona part”. La Falguera nº 29, p. 19-21.