Rellotge de Sol de Cal Vidu
Begues

Masia Cal Vidu s/n

Aquest rellotge està repintat, probablement resseguint un model anterior.
    Oriol Vilanova

Rellotge de sol vertical, pintat sobre l'arrebossat de la façana de Cal Vidu. Està representat en un quadrant amb els angles superiors rectes, mentre que els inferiors estan escapçats decorativament en quart d'esfera. El perfil exterior del marc del quadrant és una línia de color beix, mentre que el perfil interior és una línia de color marró fosc. Entre aquestes dues línies de perfils es conforma el marc del quadrant, on hi ha la numeració horària del rellotge, en números llatins, de color gris i molt prims, els quals es poden llegir, d'esquerra a dreta: "VI-VII-VIII-X-XI-XII-I-II-III-IV-V-VI". El marc, a l'igual que la superfície del quadrant, presenta el fons de color blanc. El rellotge conserva el gnòmon, a la base del qual hi ha representat un sol circular de color groc del qual surten uns raigs de color marró fosc disposats radialment pel fons del quadrant vers els números de les hores.

Pàgina web de la Societat Catalana de Gnomònica. http://www.gnomonica.cat.